
Hlavné jedlá:
Šolet podľa Marcela Ihnačáka
Ide pôvodne o židovské jedlo, dnes má však veľa modifikácií. Základ tvoria krúpy, hus alebo kačica a strukoviny.

12 inšpirácií na plnené bagety:
Také chutné, že na tie z pumpy či obchodu razom zabudnete
Super tipy čím naplniť bagety, aby ste nezostali v práci alebo večer doma hladní.

Jesenná otázka:
Toto sú v kuchyni najpoužívanejšie druhy tekvíc. Viete, ktoré treba šúpať a ktoré nie?
Aj keď sa v princípe môže tekvicová šupka konzumovať, v niektorých prípadoch vám to skomplikuje varenie.

Single maškrtenie:
Koláč len pre jedného? Riešením je mugcake, upečiete ho v hrnčeku v mikrovlnke
Keď sa objaví náhla chuť na sladké, urobiť koláč na plech, to je beh na dlhú trať.