
Kuracie mäso:
Glazované kura s broskyňou a so zázvorom
Tento recept na glazované kura s broskyňou a zázvorom je pre dva tímy: Tím "kura s broskyňou" a tím "ázijská kuchyňa".

Sladký poklad:
9 receptov na výborné zákusky s kondenzovaným mliekom
Klasické sladené zahustené mlieko dochutí krémy namiesto cukru a dodá aj troška pevnosti riedkej plnke.

Dobré rady:
Plné šťavy a takmer bez tuku. Ako pripraviť bravčové karé, aby nebolo tuhé ako podošva
Bravčové karé obsahuje veľmi málo tuku a tak ho pri príprave môžeme ľahko vysušiť. Tu je niekoľko tipov, ako tomu predísť.

Moderátorka Katka Brychtová:
Pri pečení cítim šťastie a radosť
Obľúbená herečka a moderátorka nám porozprávala o dôležitých novinkách vo svojom živote, kulinárskych vychytávkach aj ženských témach.